Farnosť Zohor oznamuje občanom, že v utorok 25. septembra bude svätá omša o 18.30 hod.


Obchod CBA na Kováčskej ulici oznamuje zmenu otváracích hodín od pondelka do piatka od 6,15 do 16,00 hod, v sobotu a v nedeľu zatvorené. Zmena platí do odvolania. Ďalej prijmú predavačky a pokladníčky. Nástupný plat 750 € brutto. Bližšie informácie na predajni alebo na tel.č.: 0911 821 309.


Hľadajú skladníkov s preukazom VZV na brigádu do skladu s pneumatikami za Zohorom. Pracuje sa pondelok - piatok, mzda 5,5eur/hod v čistom. Týždenné vyplácanie. Doprava je zabezpečená zo Zohoru. Pre viac info volajte na 0908 419 392.


Občianske združenie Zohorské ozveny a Obecný úrad v Zohore vás srdečne pozývajú v sobotu 29. septembra na 7. ročník CIBULÁRI HODUJÚ, ktorý sa uskutoční v areáli futbalového ihriska od 8,30 hod. Všetci ste srdečne vítaní.


Materské centrum Motýlik Vás srdečne pozýva na 1. Rodinnú zábavu, ktorá sa uskutoční v sobotu 6. októbra o 19,00 hod v kultúrnom dome v Zohore. Vstupné dospelý 15 eur, deti od 8 rokov 8 eur. Čaká vás vynikajúca hudba (DJ Keram), zábavný program, chutné pohostenie, bohatá tombola a perfektná zábava. Lístky si môžete zakúpiť na tel.č.: 0907 471 818 Petra, a 0907 396 026 Danka.


Oznamujeme občanom, že od pondelka 24. septembra sa začali práce na rekonštrukcii miestnej komunikácie na ulici Dolná od križovatky ulíc Na trávnikoch – Dolná po park pred Vendelínom a úsek pred stacionárom po križovatku Dolná – Kováčska. Z tohto dôvodu je jednosmerka od parku pred Vendelínom popri fare až po dom na Nám. 1. mája č. 25 zobojsmernená a úsek pred stacionárom po križovatku ku Kováčskej ulici bude uzatvorený. Z tohto dôvodu žiadame občanov o rešpektovanie dočasného dopravného značenia.

Autobusová zastávka je od pondelka 24. septembra z dôvodu rekonštrukcie na ulici Dolná dočasne zrušená. Nová zastávka je na hlavnej ulici oproti a pri kostole označená dopravným značením.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie