Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 19. augusta sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec. Žiadame preto občanov, aby svoj vyseparovaný plastový odpad v žltých vreciach vyložili vo štvrtok pred svoje rodinné a bytové domy.


Občianske združenie Roconaba Vás pozýva na exhibičný futbalový zápas Zohorský Galacticos vs Zohorský hokejbalisti, ktorý sa bude konať v sobotu 21. augusta so začiatkom o 17:30 hod. O občerstvenie je postarané.


Miestna ľudová knižnica oznamuje svojim čitateľom, že od 23. augusta do 3. septembra bude zatvorená z dôvodu čerpania dovolenky.


Okresný úrad Malacky, odbor starostlivosti o životné prostredie zaslal na Obecný úrad v Zohore oznámenie o vypracovaní strategického dokumentu „Územný plán obce Zohor – Zmeny a doplnky č. 8“, ktorý je zverejnený na internetovej stránke www.enviroportal.sk . Verejnosť môže do oznámenia nahliadnuť, robiť z neho výpisy, odpisy alebo na vlastné náklady kópie. Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k oznámeniu do 15 dní odo dňa, keď bolo oznámenie zverejnené na adresu: Okresný úrad Malacky, odbor starostlivosti o životné prostredie, Záhorácka 60A, Malacky.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie