HB mäso bude zajtra pred kultúrnym domom do 10:45 hod predávať hovädzie a bravčové mäso a  mäsové výrobky v akciových cenách.

V ponuke:

bravčový bok s kosťou po 3,99 €

kapiová, syrová saláma po 4,44 €

hovädzie predné po 7,00 € 

mleté oškvarky  po 6,00 €


Jednota dôchodcov oznamuje členom, korí sú prihlásení na výlet dňa 27. apríla (streda), že odchod autobusu je o 7,30 hod od ihriska.


Vážení občania,

Základná škola  Albína Brunovského oznamuje, že dňa 28. apríla 2022 sa učitelia i žiaci zapoja do 26. ročníka celoslovenského projektu Deň narcisov, ktorý sa organizuje formou dobrovoľnej zbierky. Vo  štvrtok 28. apríla v čase od  09.00 do 11.00 hod  sa budú v obci pohybovať 2 skupiny detí s pani učiteľkami  a  s kvetmi narcisov ako symbol boja proti rakovine. Veríme, vážení občania, že túto našu aktivitu podporíte a spoločne pomôžeme dobrej veci.

Riaditeľka  ZŠ


Dobrovoľný hasičský zbor 1 Zohor vás srdečne pozýva na „STAVANIE MÁJAv sobotu 30. apríla so začiatkom o 15,00 hod pred hasičskou zbrojnicou. Čaká na vás občerstvenie a posedenie pri hudbe. Všetci ste srdečne vítaní. Zároveň by sme chceli požiadať obyvateľov, aby v tento deň neparkovali svoje vozidlá na parkovisku v blízkosti zbrojnice.


Folklórna skupina Zóhran, OZZO, Občianske združenie „A proč né“ vás pozývajú na „STAVJANÍ MÁJE v nedeľu 1. mája o 18,00 hod pred Vendelínom. Všetci ste srdečne vítaní.


Starosta obce pozýva občanov na zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Zohore, ktoré sa bude konať v piatok 29. apríla 2022 o 08.00 hod na Obecnom úrade v Zohore. Návrh programu zasadnutia je zverejnený na internetovej stránke obce.


Hudobná skupina FRAGILE pozýva občanov na koncert, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. mája v kultúrnom dome v Zohore so začiatkom o 19,00 hodine. Predpredaj vstupeniek na www.fragile.sk alebo v železiarstve Jana & Rosl. Cena vstupenky 19 €.


Spoločnosť Kaufland Slovenská republika hľadá brigádnika pre pravidelné doručovanie ich reklamných novín do poštových schránok. Ak ste študent nad 16 rokov, dôchodca, rodič na rodičovskej dovolenke, alebo zamestnaný – ponúkajú vám možnosť si privyrobiť. Odmena je 60 eur brutto za 4 roznosy. + motivačné príplatky. Nejde o hlavný pracovný pomer.

V prípade záujmu zašlite svoju adresu s tel. číslom na mailovú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac informácií na tel. č.: 02/49 590 259, 02/49590 248 alebo priamo na 0903 969 885.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie