Hydinárska farma ponúka objednať si 7 mesačne nosnice,1 ročne sliepky a 14 týždňové mládky nosnice plemeno isabrawn, moravia a dominant cena za kus je od 4,90 €, ďalej kŕmnu zmes pre nosnice v 25kg balení. Objednať si môžete na telefónnom čísle 0908 827 132. Objednaná hydina bude dovezená v piatok 24. marca až do domu objednávateľovi.


Obecný úrad v Zohore Vás pozýva na Záhorácke poetické a rečnícke podujatie Rodnú rečú v sobotu 25. marca o 18,00 hod v kultúrnom dome v Zohore. Hudobný hosť LH Kamarádzi. Degustácia Malokarpatských vín Víno Hugo, Vinárstvo Požgay & Hrustič, Vstup voľný.


Milé deti, Centrum kultúry Lozorno vás pozýva 26. marca o 16:00 na Rozprávkovú nedeľu. Čaká na vás veselé dramatizované čítanie pána Mrkvičku, vyhodnotenie výhercov knižnej súťaže, výstavka detských ilustrácií, výroba knižnej záložky a sladká odmena.

Vstupné: 2 eurá. Tešíme sa na vás!


Dozorný výbor COOP Jednoty Bratislava-vidiek SD v Zohore pozýva svojich členov na výročnú členskú schôdzu, ktorá sa uskutoční v stredu 29. marca o 16,30 hod v kultúrnom dome v Zohore.


Stavebniny Tchimo v Záhorskej Bystrici Vám ponúkajú výrobu klampiarských prvkov na počkanie a presne na mieru pre Vás. Farebné pozinkované aj hliníkové plechy skladom, vyrábajú oplechovania, falcované krytiny aj parapety. V prípade záujmu môžete navštíviť predajňu osobne alebo na internetovej stánke www.tchimo.sk. Tešia sa na Vašu návštevu.


Pozývame Vás do novootvoreného rekondičného centra v Lábe, ktoré sa nachádza v budove starej školy.

Cvičenie je vhodné pre všetky vekové skupiny vrátane občanov, ktorí nemôžu robiť namáhavé cvičenia ako aerobik alebo posilňovanie, ale zároveň si chcú udržať kondíciu a pevnú postavu. V našom centre nájdete 6 rekondičných strojov, ktoré "cvičia za Vás". Stroje sú poháňané elektromotorom. Po celý čas Vás bude viesť skúsená fitnes trénerka. Prvý vstup je pre každého zadarmo. Ďalšie vstupy sú za poplatok vo výške 7 eur.  Cvičenie na strojoch trvá hodinu.

Na cvičenie je potrebné sa objednať vždy dopredu na telefónnom čísle 0902 125 294.

Tešia sa na Vašu návštevu.


Potrebuješ ostrihať svojho psíka a nechce sa ti ho voziť do salóna? Poskytujeme strihanie psov u Vás doma. V prípade záujmu volaj na 0905 455 630.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie