Upozorňujeme občanov, že vo štvrtok 8. júna sa uskutoční vývoz vytriedeného plastu, ktorý sa zbiera do žltých vriec.


Starosta obce Zohor pozýva občanov na zasadnutie Obecného zastupiteľstva, ktoré sa bude konať v piatok 9. júna o 8,00 hod na Obecnom úrade v Zohore. Návrh programu je vyvesený na internetovej stránke obce.


Občianske združenie Roconaba Vás pozýva na hokejbalový turnaj v kategórii starších žiakov o pohár Richtára obce Zohor, ktorý sa uskutoční v sobotu 10. júna na hokejbalovom ihrisku.

Zúčastnia sa tímy Devínska Nová Ves, Martin, Nitra a Roconaba Zohor. Začiatok o 9:30 hod finálový zápas bude o 15:00 hod.  O občerstvenie je postarané.


Futbalový klub Zohor pozýva fanúšikov na futbalové zápasy, ktoré sa odohrajú v nedeľu 11. júna

o 10,30 hod hrajú staršia prípravka s FC Rohožník

o 17,30 hod hrajú seniori s FK Jablonové


Detská folklórna skupina Zóhranek, Obecný úrad Zohor a Občianske združenie Zohorské ozveny Vás pozývajú na folklórne pásmo DZECI, DZECI NELÉTAJTE pri príležitosti 5-teho výročia obnovenia činnosti Detskej folklórnej skupiny Zóhranek dňa 17. júna o 18,00 hod v Kultúrnom dome v Zohore. Hosťom večera bude DFS Lúčka z Bratislavy. Vstupné ľubovoľné.


Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na kúpanie do Dunajskej Stredy dňa 30. júna. Poplatok je 15 eur. Autobus odchádza o 7,30 hod od ihriska.

Ďalej Jednota dôchodcov pozýva svojich členov na „Športový deň“ dňa 28. júna, ktorý bude spojený s opekaním špekáčikov. Poplatok 2,00 eura. Na akcie sa môžete prihlásiť v klube v pondelok a v stredu.


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie