HB mäso bude v stredu do 10:30 hod predávať hovädzie a bravčové mäso a  mäsové výrobky v akciových cenách.

V ponuke:

bravčové stehno, bok po 4,44 €

hovädzie gulášové po 7,50 €

šunková saláma po 4,88 €


Pošta Zohor oznamuje občanom, že z dôvodu jej rekonštrukcie bude od 28 do 30. júna t.z. v stredu, štvrtok a v piatok zatvorená. V obmedzenom režime sa budú zásielky vydávať v stredu od 14,00 do 17,00 hod a v piatok od 8,00 do 10,00 hod. Najbližšia dostupná pošta bude Láb.


Vedúca školskej jedálne oznamuje rodičom a žiakom ZŠ, ako aj budúcim prvákom, že prihlasovanie na obedy do nového školského roku 2023/24 je treba uskutočniť už v júni (do 30.6.2023) z dôvodu zasielania žiadostí o dotáciu stravy pre žiakov. Možno tak urobiť osobne v školskej jedálni alebo mailom po vypísaní a odoslaní prihlášky na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Žiaci si môžu prihlášky na stravovanie vyzdvihnúť v ŠJ alebo si ich stiahnuť na webovej stránke Základnej školy. Všetkých žiakov treba každoročne prihlasovať na stravu.


Delirest, jednotka na trhu závodného stravovania, hľadá pre svoju prevádzku Plastic Omnium Lozorno pomocnú silu-pokladníčku a pomocnú silu-výdajcu. Pracuje sa na tri zmeny od pondelka do piatka. Autobusovú dopravu do Lozorna hradí zamestnávateľ.

Ponúkajú zázemie v stabilnej a medzinárodnej firme, garanciu mzdy do 7. dňa v mesiaci, mesačné odmeny do výšky 20 % z platu, zvýhodnené stravovanie a pitný režim.

Záujemcovia, ozvite sa na telefónne číslo 0905 346 541.


Obchod s bazénovou a stavebnou chémiou bude v piatok 30.6.2023 z technických príčin otvorený iba od 8:00 hod do 11:30 hod. V sobotu bude otvorený štandardne od 8:00 hod do 12:00 hod.


Detská amulancia doktor Salčík oznamuje svojim pacientom, že v termíne od 3.7. - 10.7.2023 čerpá dovolenku. Zastupovať nás bude doktor Száz v Stupave. Ambulanciu je potrebné pred návštevou kontaktovať na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. v čase od 7:00 - 10:00 hod.


Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Malacky hľadá vhodných uchádzačov na obsadenie voľných miest na úrade. Aktuálne hľadá najmä uchádzačov s ukončeným vysokoškolským vzdelaním v študijných odboroch: sociálna práca, právo, psychológia, politológia, andragogika, učiteľstvo, pedagogika, verejná politika a verejná správa pre obsadenie voľných štátnozamestnaneckých miest a miest vo verejnom záujme.

Kompletné informácie o voľných miestach Vám poskytne Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Malacky na číslach 034/24 44 120, 034/24 44 500, alebo emailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..">Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Obec Láb vypisuje výberové konanie na funkciu Pracovník údržby majetku obce. Záujemca o pracovné miesto zašle poštou alebo osobne odovzdá písomnú žiadosť s predpísanými prílohami  na adresu obce Láb v uzavretej obálke označenej „Výberové konanie – pracovník údržby“ – neotvárať. Viac informácií na internetovej stránke obce Láb.


Spoločnosť BaM, spol. s r.o. , ktorá  sa zaoberá výrobou betónových dielcov, železobetónových stĺpov, obkladov a ďalších produktov z betónu hľadá spoľahlivého údržbára s nástupom ihneď.

Náplňou práce je údržba zverených strojov a zariadení, riešenie vzniknutých porúch na strojoch a bežné údržbárske práce. Odborná spôsobilosť v elektrotechnike § 21 a zváračský preukaz sú výhodou.

Miesto výkonu práce je v Jabloňovom. Ponúkaná mzda je 1.400,- EUR brutto.

V prípade vážneho záujmu zašlite svoj životopis na mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., prípadne volajte 0908 141 613


Vytvoril / Designed by Data Online
preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie preload obrazku navigacie